BAS: Economie Alkmaar in een dip?

Topshelf gaat dicht en dat is slecht nieuws voor de binnenstad van Alkmaar: er komen weer meer lege winkelmeters bij en de werkgelegenheid neemt af.

BAS: “Op Overstad is het niet veel beter. Ondanks een mooie, verlaagde Kanaalkade heeft Dobla besloten dat de Chocolate Experience in Ringers niet doorgaat. Daarmee gaat een potentieel prachtige toeristentrekker aan Alkmaar voorbij”.

En dat is nog niet alles: ook AH vertrekt uit de al zo lege Noorderarcade. En als klap op de vuurpijl is nu ook bekend geworden dat de supermarkt Lidl vertrekt uit Overstad. Dit maakt het plaatje voor Overstad wel erg donker.

BAS: “Het is duidelijk dat er snel een ander en beter beleid moet komen om Overstad weer op het juiste spoor te krijgen”.

Voor BAS is er maar 1 conclusie: Alkmaar verdient een ander en beter economisch beleid en dus is het goed dat er op 21 maart verkiezingen komen.