Nieuws

BAS-Website-Logo2017-800

BLIJF OP DE HOOGTE

BAS is in beweging

Dierenasiel

Waar blijft het nieuwe dierenasiel Alkmaar?

De fractie van BAS spreekt zijn verontrusting uit over het uitblijven van plannen voor de bouw van een nieuw dierenopvangcentrum in de regio Alkmaar. In augustus 2017 heeft BAS hierover vragen gesteld aan het college van Alkmaar.  Uit de beantwoording bleek dat de Dierenbescherming met meerdere partijen in overleg was voor de realisatie van een … Lees verder Waar blijft het nieuwe dierenasiel Alkmaar?

rotonde-hertog-aalbrechtweg

Persbericht BAS: rotonde Hertog Aalbrechtweg/Schinkelwaard

Kortgeleden (12-2-2019) stond in het NHD/Alkmaarsche Courant een mooi nieuwsbericht. De fractie van BAS heeft de gevaarlijke situatie aangekaart bij de rotonde Aalbrechtweg. Van de automobilisten hoorden wij dat zij hun iedere keer hun nek verdraaiden om te kijken of er fietsers kwamen. De fietsers, op hun beurt, voelden zich daar dan ook totaal niet … Lees verder Persbericht BAS: rotonde Hertog Aalbrechtweg/Schinkelwaard

Victoriebrug-Alkmaar-BAS

Art. 42-vragen BAS inzake Victoriebrug

Art. 42-vragen BAS dd 26-1-2019 Geacht college, Het navolgende wil BAS met u delen. Eerste serie art. 42-vragen BAS 20-11-2018 https://alkmaar.raadsinformatie.nl/document/7051324/1/BAS%20-%20Victoriebrug Tweede serie art. 42-vragen BAS 12-12-2018 https://alkmaar.raadsinformatie.nl/document/7152102/1/BAS%20-%20Victoriebrug%202 Deze art. 42-vragen van BAS zijn niet beantwoord. De termijn voor de beantwoording is ruim verstreken. Dat wil zeggen dat de vragen allang beantwoord hadden moeten zijn. … Lees verder Art. 42-vragen BAS inzake Victoriebrug

BAS-Website-Logo2017-590

Persbericht: Victoriefonds Alkmaar: Het moet en het kan anders!

Het Victoriefonds is een stichting die Alkmaarse verenigingen een helpende (financiële) hand kan bieden. Organisaties die een maatschappelijk doel hebben, kunnen een subsidie aanvragen uit dat fonds. Het bestuur van de stichting Victoriefonds beslist over de aanvragen. Het vermogen van het Victoriefonds is ongeveer 5 miljoen euro. Het is een deel van het geld dat … Lees verder Persbericht: Victoriefonds Alkmaar: Het moet en het kan anders!

BAS-Website-Logo2017-590

“Victoriefonds, het moet en het kan anders!”

Art. 42-vragen over Stichting Victoriefonds Aan het college van Alkmaar, Naar aanleiding van een openbare brief van drie bewonersverenigingen heeft BAS art. 42 vragen over het (functioneren) van de Stichting Victoriefonds Alkmaar. 1. Kunt u kort aangeven wat de Stichting Victoriefonds Alkmaar inhoudt? Samenstelling, bestuur, kapitaal, e.d.? 2. Bent u het met de open brief … Lees verder “Victoriefonds, het moet en het kan anders!”