Bedankt voor uw stem!

Bedankt voor alle stemmen op onze lijst en kandidaten!

2828 Alkmaarders die op BAS hebben gestemd, waardoor wij 2 zetels hebben weten te behalen en daar zijn wij trots op!

Bovendien heeft BAS de meeste stemmen veroverd van de kleinere partijen. Best wel een mooi succes voor een eerste keer meedoen! En BAS heeft er zin in: we willen de komende jaren graag zoveel mogelijk punten uit ons verkiezingsprogramma verwezenlijken. De eerste (fractie-)vergaderingen hebben wij trouwens alweer achter de rug, hierin zijn de politieke en organisatorische taken over de verschillende fractie-assistenten en raadsleden verdeeld. Ook het opleidingsprogramma is gestart. Kortom, het politieke seizoen is weer begonnen en alle leden van BAS gaan hun beste beentje voorzetten om Alkmaar nog mooier te maken.